tisdag 1 maj 2012

Hej!
Jag har just sett färdigt "A Very Potter Sequel". Den var väldigt bra och jag tycker verkligen att alla ska kolla in den. Men först måste man se den första som heter "A Very Potter Musical". De är på engelska, men de är TOTALLY AWESOME (bara de som sett A Very Potter Musical och Sequel fattar det lite roliga med "Totally Awesome!"... Hehe...)

Det är alltid sorgligt när man kollar på en serie och inser att detta är det sista avsnittet och nu kommer det inte fortsätta utan detta är slutet på allt. Okej, kanske inte slutet på allt, men på serien eller filmerna, eller som i detta fallet; musikalerna.

Helt underbara musikaler som man som Harry Potter fan bara måste kolla! :D

Nåja, jag ska försöka göra lite läxa innan skolan börjar igen imorgon... :( Det är alltid speciellt jobbigt att komma tillbaka till skolan när man haft lov eller som nu längre helg, eller hur? När det bara är vanlig helg, alltså två dagar, så är man hela tiden inställd på att skolan börjar snart igen, så då hinner man inte riktigt vänja sig vid att man är ledig. Men när man haft lite längre helg eller ledighet blir det alltid jättejobbigt att börja igen! :'(

Ha det bra!

//Arinea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar