lördag 18 februari 2012

SPORTLOOOOV!! :D

Hej!
Internet har varit helt konstigt så jag har inte kunnat logga in på bloggen... Jag tänkte inte så långt som att jag kunde logga in via mobilen...

Nu är det äntligen sportlov! :D Bara vara hemma och chilla alltså! Det ska bli så j*vla skönt! Jag var faktiskt ledig igår också! Studiedag! ;)

Nu har jag precis varit på Taekwondo-träning och vi tränade på tornado-sparkar. Det var roligt men grymt svårt! Jag vet hur jag ska göra men att få inte rytmen är inte lätt alltså... Nåja, med lite mer träning ska det nog gå. Jag fick också reda på att jag ska flytta upp till den andra gruppen för äldre personer. Jag vill helst vara kvar i den här gruppen ett tag till för nu har jag liksom lärt känna folk i den här gruppen. Fått kompisar. Det är ju i och för sig inte bara jag som ska byta grupp utan några till som jag känner (och skulle vilja säga att jag är kompis med) men det ska ändå bli lite sorgligt att lämna den här gruppen.

Jag har en hel del att göra på lovet! Bland annat läxor... Så jag kommer nog inte bara vara hemma och chilla alltså... :( Det är inte okej enligt mig att ge läxor över lov. Sedan har jag ju min häst att ta hand om. Och så kommer mig kompis ner från Stockholm om en vecka! :D Det ska bli jättekul för vi kan ju inte direkt bara ta bussen till varandra när vi känner för att träffas... Det får bli på lov.

Nu ska jag kolla på en film och göra lite läxor. Det är min taktik: Lite läxor om dagen så blir jag säkert klar i tid! Man kan ju alltid hoppas i alla fall!
//Arinea

fredag 10 februari 2012

Träningsverk!

Hej! Förlåt att det var ett tag sedan jag skrev senast!

Jag har sån extrem träningsverk nu! D: I mina underarmar! Vi har varit och klättrat på såna klätterväggar med klassen och det var så jobbigt för armarna! Det finns egentligen inte heller något bra sätt att stretcha den delen av kroppen... :/ Men, jaja jag klarar mig nog! Jag klarade faktiskt att klättra högst upp en på en av de högsta väggarna! Det kändes som F*N i armarna efter det och jag sto typ bara och skakade i hela kroppen men det var riktigt roligt! Föreslå det för er gympalärare att ni ska klättra någon gång!

Sedan kommer det inte bli mycket bättre med träningsverken för nu ska jag byta om till ridkläder och så ska jag ut till stallet... Jag ska träna för en jätteduktig dressyrtränare! Jag ska tävla imorgon med ett dressyrprogram som jag lärde mig i går kväll... Vi får se hur det går! :P 

Nej, nu måste jag byta om om jag vill undvika att mamma får ett utbrott på mig! :P
//Arinea

måndag 6 februari 2012

Varför?

Hur kan man bli så sårad och ledsen för något en annan människa sagt? Hur? Kan någon svara på det? Jag är kristen och det är min religion. Varför kan vissa inte respektera det? Varför måste de kläcka ur sig något i stil med: "Det finns många dumma människor i världen... Till exempel kristna eller andra religiösa människor. De tror ju på Gud och Gud finns ju inte." Mitt under en SO-lektion! När alla kan höra! Även jag. Jag kan inte på något sätt förklara hur det får mig att känna. Och att personen några dagar senare säger ungefär: "Kristna är ju inte lika smarta för de tror på Gud." Det är bara oförståeligt för mig. Hade jag inte varit religiös men någon annan var det hade jag inte sagt något liknande! Det kan jag försäkra! Det är det de tror på och det har de full rätt att göra!

Nåja, nog pratat om det! Jag har engelska-läxa som ska vara klar imorgon. Det är inte svårt men det går inte direkt på fem minuter.

Nu måste jag gå. Jag har läxor att göra! :/
//Arinea

söndag 5 februari 2012

Läxor och skräckfilm... :P

Sitter och kollar på skräckfilm och försöker göra lite läxor. Väldigt bra blandning eller hur? :P

Nåja, jag håller på med min SO-läxa. Vi har om kristendomen nu och vi ska svara på typ 15 frågor. Det är inte så svårt men det är lite långtråkigt... :/

Samtidigt som jag kollar på skräckfilm och gör läxor gör jag även mitt bästa för att hänga med i deckaren på tv. Det går inte bra alls...

Känner att jag måste gå och lägga mig tidigare idag. Jag la mig lite innan tolv i fredags, lite efter elva igår och nu har jag skola imorgon så om jag fortsätter som jag har gjort tidigare i helgen blir det inte kul att gå upp imorgon... Speciellt inte eftersom jag måste duscha så jag måste gå upp typ en kvart tidigare.

Nej, nu ska jag göra lite läxor! Kanske... Om en liten stund...
//Arinea

lördag 4 februari 2012

Känns väldigt bra att sitta och äta frukost klockan 1 på dagen... :P

Idag ska jag träna Taekwondo på bollhuset. Det ska bli kul! Jag måste verkligen träna hårt nu om jag vill klara testingen. För om jag klarar den får jag camouflage-bälte och då får jag sparras! :D Det är typ slagsmål i kontrollerad form men det är jättekul! 

Taekwondon börjar om mindre än en timme så jag borde börja göra mig i ordning... Det tar ju i och för sig inte mer än 5 till 10 minuter att cykla dit men jag vill inte komma sent.

Jag var på fest igår hos min kompis som hade fyllt år. Vi fick jättegod mat! Det var två olika pajer som man fick välja mellan; en typ taco-paj och en ost och skink-paj. Nästan alla som var där satt och spelade kort utom typ tre pers som spelade pingis på ett litet bord med en kartong som nät... 

Det var typ -12 grader ute igår!!! -12!!! Vansinnigt kallt alltså! 

Nej, nu måste jag gå! Skriver mer senare!
//Arinea

torsdag 2 februari 2012

Måste bara säga innan jag lägger mig att det är något som inte stämmer med tiden för när jag publicerat inlägget... Till exempel säger den att jag lagt upp det klockan 00:56 när jag egentligen lagt upp det ca 20 minuter i 6... Bara så folk vet, tiderna stämmer alltså inte alls! :P

Tröööööött! :/

Någonstans måste det väl finnas en gräns för hur trött man kan och får bli?!
För jag tror att jag överskred den gränsen för lääänge sedan...

Sitter och kollar på Hells Kitchen... Röda laget leder! :D Jag gillar att kolla på matlagningsprogram. Det är roligt... Jag funderade ett tag på att bli typ kock när jag blir stor men jag ändrade mig. Nu vill jag bli polis istället! Det är roligt att titta på polisprogram också. Jag kommer dock troligtvis att ändra mig ännu en gång angående vad jag vill bli när jag blir stor... 

Det är i alla fall kul att se när Gordon Ramsey skäller på dem för småsaker som de skulle tänkt på... Ibland blir jag lite sadistisk... Hehe >:D Det måste man vara om man ska bli instruktör i Taekwondo... I alla fall lite! Det är ju i och för sig långt kvar dit men jag kan väl lika väl börja nu, eller hur?

Nu ringde alarmet på min mobil så jag måste göra mig i ordning för Taekwondo-träningen.
Bloggar mer senare! 
//Arinea

Hello world!

Hej igen!
Andra inlägget!
Jag sitter på tekniken och känner att jag borde koncentrera mig mer på att programmera robotar än att blogga...

Idag kommer jag träna ganska mycket... Jag har dels gympa i skolan, sedan har jag taekwondo en timme för att sedan vara med på fystimmen direkt efter.

Jag sov alldeles för lite inatt... Jag vaknade minst en timme innan klockan ringde. Jag måste lägga mig lite tidigare. Men jag orkar inte.

Jag kollade på film igårkväll. Addams Family Values tror jag den hette. Den är i alla fall jättebra och rolig, så om du behöver en rolig film rekommenderar jag den. Sen har jag lite konstig humor ibland men jaja... Den är bra så se den!

Bilder kommer jag ska bara lista ut hur man lägger upp från min mobil till datorn... Det är inte så att jag är dålig på teknologi, det är bara det att det inte funkar. Så jag får väljer enkelt fortsätta försöka lite olika saker och hoppas att det förr eller senare ska fungera. Jag lovar att det kommer vara det första jag gör när jag kommer hem!

Nu hinner jag inte mer! Måste göra läxor!
Ha det bra!
//Arinea

onsdag 1 februari 2012

Första inlägget! :D

Hej!
Hallå!
Tjena!
Hejsan! 
Jag heter Sara.
Jag har aldrig haft en egen blogg innan... Så mobba mig inte om jag är dålig på att blogga... :P
Det finns väl inte så mycket spännande i mitt liv... Inte vad jag kommer på just nu i alla fall...
Jag känner att jag kunde göra så mycket bättre med den här tiden, som läxor eller något annat!
Men vem orkar det? Inte jag i alla fall! Vår klass var den första i vår skolas historia som får betyg, och vi fick de första nu i julas. Jag är faktiskt ganska nöjd med mina. Jag fick två A, ett i engelska och ett i musik, vilket inte var helt oväntat när jag tänker efter... Vill inte låta som om jag skryter för det är inte meningen... 


Det som är dåligt med min laptop är att den inte har någon webbkamera... Så via datorn kan jag inte lägga upp bilder, men jag får väl fixa det med mobilen eller nåt sånt... Min förra laptop ska vi inte ens prata om så dålig den var; till att börja med så hade den inte något batteri så den fungerade bara om sladden satt i,  den hade skrämmande lite utrymme på hårddisken och slutligen lät den som en dammsugare. Jag pratade med min kompis i telefon och hon bara: "Håller ni på och dammsuger hos dig eller?" Det var då jag kände att jag behövde en ny... Och innan jag visste ordet av hade den slutat fungera helt, så pappa köpte en ny till mig med mer än 5 gånger så mycket minne som den gamla, m.m.


Nej, nu hinner jag inte skriva mer... Jag ska försöka göra lite läxor innan jag lägger mig!
Skriver mer imorgon!
//Arinea